Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Blog Sentinelle RoumanIE

Blog Sentinelle RoumanIE

Renseignement d'affaires sur le marché économique roumain


RoumanIE : Publication digitale aéronautique défense – Offre d’espaces publicitaires !

Publié par Sentinelle RoumanIE sur 7 Octobre 2019, 18:57pm

Catégories : #Roumanie, #publicité, #annonce, #marché roumain, #promotion

Avis : La publication digitale roumaine HERALD INSIGHTS spécialisée dans les articles aéronautique - défense - sécurité propose des espaces publicitaires ! Cette offre est réservée aux professionnels du secteur de l’aviation, défense & sécurité qui souhaitent promouvoir leurs services sur le marché roumain !

Plus d’informations modalités contact heraldcons@gmail.com

Message d’origine en roumain :

HERALD INSIGHTS vă propune o ofertă promoțională de a vă promova organizația și produsele în publicația online RO.A&D.

Timp de o lună, două luni sau chiar trei luni aveți posibilitatea unică de a publica un poster cu link la website-ul organizației Dvs.

 Totul în spiritul Proiectului RO.A&D 2.0: gratuit.

 Alegeți varianta care vă avantajează și contribuiți la dezvoltarea comunității de cititori ai newsletter-ului RO.A&D și la creșterea vizibilității Dvs pe acest segment superspecializat al decidenților din administrație și al managerilor implicați în industria de aviație și cea de apărare din România:

1.Vă promovați firma o lună (20 apariții RO.A&D)

Trimteți posterul și o listă de minim 10 adrese de email folosite de managementul și specialiștii organizației Dvs sau ai entităților partenere;

2.Vă promovați firma 2 luni (40 apariții RO.A&D)

Trimteți posterul și o listă de minim 20 adrese de email folosite de managementul și specialiștii organizației Dvs sau ai entităților partenere;

3.Vă promovați firma 3 luni (60 apariții RO.A&D)

Trimteți posterul și o listă de minim 25 adrese de email folosite de managementul și specialiștii organizației Dvs sau ai entităților partenere;

 Formatul posterului: landscape, 1/3 din formatul A4, fișier jpeg.

Adresele de email, trimise cu acordul proprietarilor, nu vor fi folosite în alte scopuri decât cel al distribuirii publicației online RO.A&D. Adresele vor fi însoțite de numele, funcția persoanei care deține adresa de email (oficială sau personală) și organizația din care face parte (a Dvs sau a partenerilor de afaceri).

Condiția este ca aceste adrese să fie active (să nu se dezaboneze) pe durata aleasă de Dvs de a vă promova gratuit organizația Dvs.

Firmelor membre PATROMIL se adaugă un bonus de încă 10 apariții gratuite publicitare.

Și nu uitați că mesajul organizației Dvs va rămâne permanent în librăria RO.A&D de pe platforma ISSUU: https://issuu.com/heraldcons. Baza de date RO.A&D este vizitată de circa 1.500 de cititori lunar.

 Trimiteți materialele la heraldcons@gmail.com.

Termenul limită de expediere a propunerilor: 15 octombrie 2019.

Bonus suplimentar: Cei care își promovează organizația în perioada sfârșitului de an 2019, vor putea alterna posterul cu un mesaj adecvat sărbătorilor de iarnă. Trimiteți-l în timp util.

Pont: încercați un mesaj în limba engleză sau limba franceză, având în vedere audiența semnificativă europeană și transantlantică a Proiectului RO.A&D.

Roumanie offre espace publicitaire promotion marché roumain

Roumanie offre espace publicitaire promotion marché roumain

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Archives

Nous sommes sociaux !

Articles récents